Welcome to strollermania.. you will be entertain by.....

Puan taqiah @ En Zainal sms us to 019-7163054 or email us at en_zainal@yahoo.com

We are running online business. Prices are not fixed, negotiating are welcome.



Wednesday, February 10, 2010

SENARAI PESANAN BARANG DAN STATUS...cuba cek pesanan anda!

Salam....
kepada customer yang budiman...berikut adalah senarai pesanan.

1)haslinah ruslan-volco titan-9/1/10- terima tempahan

3)bby - stroller capella reversible - 14/1/10

4)kuratage - stroller combi/peg prego/graco - 11/1/10

5)pah zarihan - maclaren - 11/1/10

6)0132113331- peg prego-16/1/10

7)fiejey@gmail.com-stroller lipat payung -16/1/10

8)iema06@gmail.com-capella trifodreversible 16/1/10

9)mohd soffian sepet78@yahoo.com -capella reversible sweet pink-16/1/10**-terima tempahan

10)ana kl - combi trifold oren-19/1/10-terima tempahan

11)farah-capella trifold reversible-20/1/10

19 comments:

  1. Kak CT, anna KL nie..akak harap2 dapat la ek..combi reversible trifold 2 way like new colour merah or maroon.....apa2 nnt bgtau yea..anna kalo bole nak pakai mggu depan selasa...

    ReplyDelete
  2. Slm.k Ct.klu bleh carikan iema capella trifold reversible yg bodynye kaler gelap ye.tq.iema06@gmail.com

    ReplyDelete
  3. salam. boleh carikan saya stroller capella reversible. apa-apa kaler dan kalau boleh nak like new. budget rm300. farah 0163904449

    ReplyDelete
  4. salam semua..
    terima kasih kerana berminat barang saya
    sukacita saya beritahu saya tak boleh cakap barang capella reversible tu ada .. ikut nasib..setakat nie saya tak dapat cari lagi.. kawan saya pun tak dapat bekalan barang nie..
    so kalo nak tunggu saya tak kisah.. saya tak boleh cakap barang ada tak.. wassalam

    ReplyDelete
  5. askum,bang takpe kalau model combi payah model capella atau graco yg blh lipat payung,canopy blh tutup penuh dan kalau blh warna oren atau yg warna terang dan garang skt ye bang.tq

    ReplyDelete
  6. bang jgn lupa reversible trifold punya ye

    ReplyDelete
  7. Salam semua.. kepada yang buat tempahan.. kami tak cukup tangan nak melayan customer sebenarnye.. kami akan melayan siapa yang selalu follw up kami terdahulu.. kemudian baru kami ikut list dari atas.. fair kan .. dia dah banyak masa kat blog,.. call.. kita dahulukan nye.. wasslam..

    ReplyDelete
  8. Salam ....
    Tun/Puan kedai. Saya nak batalkan pesanan boleh..? Ada sepupu dah hadiahkan stroller. Insya-Allah kalau nanti nak order brg baby yg lain saya inform ye.
    Time kasih :)

    ReplyDelete
  9. as-salam....
    sy masih mnunggu brg yg sy order....
    terima kasih....

    ReplyDelete
  10. salam ahliah nizam
    .. boleh batalkan pesanan... tahniah melahirkan anak

    ReplyDelete
  11. salam bby...
    ok tima kasih kearna menunggu.. sory tak dapat cari capella reversible tu.. memang tak dapat cari lg barang tuh sejak yang last hijau tuh..
    bby boleh mintak hp no. awak nanti dapat barang terus saya contact awak.. maklumlah ramai yang tunggu nie.. awak selalu follow up.. saya dulukan..wasslam...

    ReplyDelete
  12. salam en.zainal,

    Saya nak tanya, boley tak sy nak book stroller dibawah kalau available:
    1)FEB10008 LIKE NEW capella reversible stroller sweet pink
    2)FEB10005 LIKE NEW combi trifold full canopy stroller
    p/s:kalau boley nak colour gelap sket.

    ReplyDelete
  13. askum encik zainal saya dah terima stroller tu terima kasih,

    ReplyDelete
  14. salam sunmay
    -... barang 2-2 tuh dah jual dah..
    papahal ada similar saya beritahu...
    wassalam...

    ReplyDelete
  15. ok pn siti saya dah bank in ke akaun cimb suami pn..saya harap akan dapat secepat mungkin..tq..

    ReplyDelete
  16. OK puan baby ...
    terima kasih.. payment dah terima kasih..naik cuti raya cina kami antar pos.. terima kasih

    ReplyDelete