Welcome to strollermania.. you will be entertain by.....

Puan taqiah @ En Zainal sms us to 019-7163054 or email us at en_zainal@yahoo.com

We are running online business. Prices are not fixed, negotiating are welcome.



Monday, January 4, 2010

aprica fold to small stroller (SOLD)

ada dua lapik alas






kecil ajer, 3/4 saiz stroler biasa






18 comments:

  1. stroller nie blh pkai dr umur brape - brape?
    blh dbaringkn ke?

    ReplyDelete
  2. sampai umur 3 tahun ....tapi dah jual la
    akak.. nak stroller macam maner?.. budget brapa .. saya bleh cari.. yang murah tak de brand.. yang area rm2-3 ratus semua ada brand.. saya amik pun mahal.. tak pa aka cakap ajer saya bleh carikan

    ReplyDelete
  3. sy nk jenis lbh kurang cmnie....
    budget dlm RM200...
    satu lagi ade jual baby swing x?

    ReplyDelete
  4. salam akak..
    kalo yang nak brand aprica dan funtion macam nie juga saya bleh carikan .. insAllah.. ari tuh ada.. warna biru.. jenis nie mmg funtion dia special .. sekali tarik ajer terus lipat.. papahal saya tlg carikan..
    baby swing susah cari lah kak.. nanti kalo jumpa saya angkut skali..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. ok...tq...nnti ape2 bgth sy ye...
    sayang_manjaku@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. model nie xblh tarik ke dpn ke?

    ReplyDelete
  8. salam akak..
    model nie tak boleh tarik depan lah.. maksud akak reversible kan.. boleh tolak stroller dari depan belakang..
    cuba akak tenok post yang terbaru...JENIS-JENIS STROLLER YANG KAMI JUAL

    ReplyDelete
  9. harga utk model Stroller lipat 3, lipat payung dan reversible nie brape? lipat 2 tu cmane plak?

    ReplyDelete
  10. salam bby
    ...harga stroller lipat payung bergantung kepada condition saya dapat.. berapa saya dapat.. stroler nie biasanya dalam 2-3 ratus .tapi kalo bernasib baib saya dapat murah boleh rm200 +, -... harga new 6-9 ratus
    jenis nie sesuai kereta kecil mcm kancil

    yang lipat 2 tuh pun biasanya jenama combi yang saya dapat, lucky baby kurang.. tuh harga lebih kurang gak.. pasal combi kan banyak pemintaan .. ada 2 orang orde sekrang nie.... harga sebenar rm1200.. stroller nie besar lah.. tak sesuai kerata kancil

    ReplyDelete
  11. boleh tolong carikan sy stroller lipat payung reversible...TQ

    ReplyDelete
  12. ok.. dah 3 orang order nie .. tunggu turn yer...

    ReplyDelete
  13. as-salam....stroller yg sy order blm jumpa lg ek?sy tunggu...

    ReplyDelete
  14. salam bby
    sory lam bat sket dalam weekend ni turun s'pore
    tapi tak janji dapat barang tuh ..
    lagipun ramai yang nak nie..
    cuba call saya isnin depan

    ReplyDelete
  15. as-salam...cmane dgn brg yg sy nk 2..dh ade?

    ReplyDelete
  16. salam semua..
    terima kasih kerana berminat barang saya
    sukacita saya beritahu saya tak boleh cakap barang capella reversible tu ada .. ikut nasib..setakat nie saya tak dapat cari lagi.. kawan saya pun tak dapat bekalan barang nie..
    so kalo nak tunggu saya tak kisah.. saya tak boleh cakap barang ada tak.. wassalam

    ReplyDelete
  17. kak....boleh crikkan lapik stroller combi ricco... sy try crik, xde... nk eggshock lapik skali (dacco seat) bolr sis?

    ReplyDelete
  18. salam...blh tlg carikan stroller lipat payung n reversible handle?budget dlm rm200.whatsapp sy 017-4552967.xpun sms je ye.nk sgt2.tq...

    ReplyDelete